Thaimassage globen thai tyresö

thaimassage globen thai tyresö

allt är bra här dock att det endast är ett draperi som delar upp rummet i två delar, vilket inte är så trevligt om det är två kunder som besöker lokalen samtidigt. Varm mjukgörande massage med thailändska örter. Nyheter Info aug 12 2019, vi har har stängt för semester Torsdag 15:e Söndag 18:e Augusti Öppnar som vanligt Måndag 19:e Augusti. Fick för ett tag 1 tim massage på Suk Kai salong som ligger några stenkast, nära Globen. Det thailändsk restaurangs målsättning är att föra asiatiska mat och traditional till Sverige.

Videos

Joslyn James Gets Her Giant Globes Glazed!

Thaimassage globen thai tyresö -

Våran personal är välkomnande och med stort kunnande i traditionell thaimassage. Framförallt tillagar och serverar Thai mat från ett öppet kök. Ring för att Boka. Bästa thaimassage salong i Stockholm på Baltzar von Platens gata 7A - Stockholm. Månadens bästa saimai thaimassage new populär, vÄlkommen till saimai thaimassage salong i Lidingö, med Kompetent personal som vet vad vi gör och med lång. Traditionell massage utan olja.

Videos

Agatha Ketenllyn.

Thaimassage globen thai tyresö -

Proffsig massage av jättetrevliga massöser! Sätter, trots bristen i lokalen, ett starkt 4 för jag rekommenderar verkligen ett besök! Behandlingar Priser, avslappnande och njutbar massage med olja. Lika bra hon också. Hårdare och mer på djupet.

Facebook twitter google_plus reddit pinterest linkedin mail

2 tankar om “Thaimassage globen thai tyresö

Lämna en Kommentar